Cases

Centrum Pæles produkter anvendes bl.a. ved boligbebyggelse, bygning af broer, anlæg til havne, industri og handel samt energitekniske (fx vindmøller) og miljøtekniske anlæg. I de senere år er produktsortimentet udvidet til også at omfatte energipæle, der kan udnytte jordvarme, samtidig med at pælen yder bæreevne til byggeriet.

 

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark

TLF: +45 75 83 01 11

E-mailadresse: info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker

Tyskland      Sverige      England      Polen

Amager Bakke

Rekreativt anlæg med bl.a. en skibakke og en 85 m høj klatrevæg på toppen af forbrændings­anlægget Amager Ressource Center.

read more

Nassenheide

Fornyelse af tosporet jernbanestrækning imellem Rostock og Berlin. Imellem Nassenheide og Löwenberg var der en strækning på ca.

read more

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en verdensomsejling under havet for børn og voksne Centrum pæle har leveret 17.000 lbm pæle i dimensionerne 25×25 og 30×30 i længderne 12-18 m. Pælene blev rammet i 2010-2011.

read more

Ceresbyen Århus

Ceresbyen er et nyt bydelsområde i Aarhus, beliggende hvor det gamle bryggeri Ceres lå på Vesterbro i den vestlige del af Midtbyen.

read more

Rosborg Gymnasium – Energipæle

2 tilbygninger til det eksisterende gymnasium. Centrum Pæle leverede energipæle til deres jordvarmeanlæg, der sørger for opvarmning/nedkøling af halvdelen af den nye sydfløj.

read more

Vindmøller

Centrum Pæle har i de forgange år leveret mere end 1.200.000 lbm pæle til vindmøllefundamenter i både Tyskland og Danmark.

read more