CPS - Centrum Pæle System​

​Med System Centrum Pæle/Centrum Pæle Systemet har vi opnået en kvalitetsstandard, der omfatter alle afgørende trin indenfor fundering. Kernen i denne værdiskabelseskæde er Centrum pælen, der produceres på vores 5 pælefabrikker i Europa.​

Med vores forskellige pæletyper tilbyder Centrum Pæle Systemet en optimal og pålidelig løsning til næsten ethvert byggeprojekt med rammede pæle.

For yderligere oplysninger – kontakt Jacob Thorhauge.

01. Planlægning

​Ved at inddrage Centrum Pæle allerede i byggeprojektets planlægningsfase kan pæle- produktionen optimeres, så pæleinstallationen kan gennemføres i henhold til planlægningen.

02. Produktion

Centrum Pæle indgår i en gruppe på i alt fem pælefabrikker i 5 forskellige lande, der alle har specialiseret sig i fremstillingen af præfabrikerede piloteringspæle. Produktionen foregår med de nyeste og fuldautomatiserede processer, som sikrer en harmoniseret ensartet pælekvalitet.

03. Logistik

Centrum Pæle er lagerførende i et standardsortiment af pæle og har altid min. 125.000 lbm pæle på lager. Dette sikrer vore kunder stor valgfrihed af pælelængder og -dimensioner samt hurtige leverancer af funderingspæle. Der benyttes primært transport på landevej, idet dette giver hurtige og præcise leverancer, som tager udgangspunkt i det aktuelle byggeprojekts daglige behov. Ved daglige leverancer kan der derfor hurtigt efterkommes tilpasninger til byggeprojektet, såfremt dette måtte ønskes.

04. Ramning

CPS’ fordele:

  • Hurtig og vejruafhængig installation med moderne udstyr.
  • Præfabrikerede funderingspæle fremstilles i kontrollerede omgivelser
  • Fortrængningspæl – altså intet behov for bortskaffelse af overskydende jord fra byggepladsen

05. Dokumentation

Alle pæle er forsynet med mærkesedler og det unikke serienummer med tilhørende stregkode, der sikrer fuld sporbarhed og giver nem adgang til alle pæledata, anvendt beton, fremstillingsdato, betonstyrke, pælespecifikation etc.

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark​

75 83 01 11

info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker:

Tyskland

England

Polen

Sverige