CPS – Centrum Pæle System

Med System Centrum Pæle/Centrum Pæle Systemet har vi opnået en kvalitetsstandard, der omfatter alle afgørende trin indenfor fundering. Kernen i denne værdiskabelseskæde er Centrum pælen, der produceres på vores 5 pælefabrikker i Europa.

Med vores forskellige pæletyper tilbyder Centrum Pæle Systemet en optimal og pålidelig løsning til næsten ethvert byggeprojekt med rammede pæle.

For yderligere oplysninger – kontakt Salgschef Jacob Thorhauge.

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark
TLF: +45 75 83 01 11
E-mailadresse: info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker

Tyskland      Sverige      England      Polen

Ved at inddrage Centrum Pæle allerede i byggeprojektets planlægningsfase kan pæle- produktionen optimeres, så pæleinstallationen kan gennemføres i henhold til planlægningen.
Centrum Pæle indgår i en gruppe på i alt fem pælefabrikker i 5 forskellige lande, der alle har specialiseret sig i fremstillingen af præfabrikerede piloteringspæle. Produktionen foregår med de nyeste og fuldautomatiserede processer, som sikrer en harmoniseret ensartet pælekvalitet.
Centrum Pæle er lagerførende i et standardsortiment af pæle og har altid min. 125.000 lbm pæle på lager. Dette sikrer vore kunder stor valgfrihed af pælelængder og -dimensioner samt hurtige leverancer af funderingspæle. Der benyttes primært transport på landevej, idet dette giver hurtige og præcise leverancer, som tager udgangspunkt i det aktuelle byggeprojekts daglige behov. Ved daglige leverancer kan der derfor hurtigt efterkommes tilpasninger til byggeprojektet, såfremt dette måtte ønskes.

CPS’ fordele:

Hurtig og vejruafhængig installation  med moderne udstyr.

Præfabrikerede funderingspæle fremstilles i kontrollerede omgivelser

Fortrængningspæl – altså intet behov for bortskaffelse af overskydende jord fra byggepladsen

Alle pæle er forsynet med mærkesedler og det unikke serienummer med tilhørende stregkode, der sikrer fuld sporbarhed og giver nem adgang til alle pæledata, anvendt beton, fremstillingsdato, betonstyrke, pælespecifikation etc.