Fortrolighedspolitik

 Centrum Paele forstår spørgsmålet om privatlivets fred på internettet og som følge heraf vil vi forklare, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi modtager via vores hjemmeside.

Den teknologi, vi bruger, samler information som domænenavn, søgemaskiner, der anvendes og søgeord søgt på, og disse oplysninger samles for at identificere antallet af besøg på vores hjemmeside og andre sådanne statistikker med det formål at forbedre vores hjemmeside og vores markedsføring. Disse oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål.

Du kan dog ønske at give os yderligere oplysninger, så vi kan svare på dine anmodninger om yderligere kontakt. Centrum Paele vil ikke give disse oplysninger til nogen firma uden for gruppen. Du får altid mulighed for at sige, at du ikke ønsker at modtage yderligere oplysninger.

Eventuelle oplysninger, vi indsamler via en af ​​ovennævnte metoder, afholdes så længe som nødvendigt for at udføre forretningsforbindelser. Det vil blive opbevaret sikkert, og du vil have ret til at få adgang til oplysninger, som vi opbevarer over for dig, som beskrevet af databeskyttelseslovgivningen.

Ved at bruge dette websted indikerer du dit samtykke til Centrum Paele privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer denne politik, skal du ikke bruge dette websted. Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at ændre, ændre eller tilføje dele af denne politik til enhver tid. Kontroller denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af dette websted efter udstationering af ændringer af disse vilkår betyder, at du accepterer disse ændringer.

 Har du spørgsmål eller kommentarer, kontakt os via kontaktoplysningerne på vores Kontakt side.

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark
TLF: +45 75 83 01 11    
E-mailadresse: info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker

Tyskland      Sverige      England      Polen

Forespørgselsformular