​Karriere & jobs

Vi mangler en produktionsmedarbejder - er det dig?

Er du fleksibel og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet? Går du positivt til opgaverne, har du hænderne godt skruet på, og har du lyst til at blive en del af et kompetent og uformelt team, som arbejder med løbende forbedringer og udvikling?

Centrum Pæle søger en dygtig og fleksibel medarbejder, som ønsker at være en del af en moderne og ambitiøs virksomhed med høj fokus på automatisering, bæredygtighed og innovation. Vi er arbejdsmiljøcertificeret, og du vil blive en del af en kultur, hvor vi kontinuerligt forbedrer arbejdsmiljø, kvalitet og produktivitet. Hos Centrum Pæle skal det være udfordrende og motiverende at gå på arbejde.

Din hverdag er afvekslende

Du vil komme til at arbejde på hele fabrikken, men vil starte i vores støbehal med klargøring af forme samt de processer, der skal udføres, før støbningen kan påbegyndes. Efterhånden som der tilegnes viden og færdigheder, vil kompetencerne gradvist udvides til krankørsel, betjening af et af vore automatiske anlæg, støbeproces eller en af vores mange andre spændende jobfunktioner.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Kørekort kategori B, personvogn.
  • Fokus på sikkerhed, kvalitet og effektivitet.
  • Forstår vigtigheden i at arbejde som et team for at nå i mål med dagens produktion.
  • At du er fleksibel i de perioder, hvor efterspørgslen er høj.
  • Har en god fysik og er hurtig til at tilegne dig ny viden.
  • Har et godt overblik og i samråd med teamet kan prioritere arbejdsopgaverne.
  • Har PC-færdigheder på brugerniveau.
  • Kan læse produktionsplaner, kvalitets- og arbejdsmiljøinstruktioner.
  • Gerne kran C, dog ikke et krav.
  • Erfaring med traktorkørsel eller andre typer større køretøjer, dog ikke et krav

Arbejdstiden:

Daghold

Hvad kan vi tilbyde:

Vi tilbyder dig et spændende job med engagerede og gode kollegaer, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag og tage ansvar. Der vil være gode muligheder for udvikling bl.a. i form af uddannelse som procesoperatør. Vi har kantineordning med sund og varieret kost og tilbyder en attraktiv lønpakke.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte produktionsleder Gorm G. Knudsen på tlf. 76 42 09 73 eller Lisbeth Dons på tlf. 76 42 09 19 for yderligere oplysninger. 

Du kan også læse mere om Centrum Pæle A/S her på siden.

Send venligst din ansøgning til charlotte@centrumpaele.dk eller til Centrum Pæle A/S, Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, att.: Charlotte Bunke, eller ansøg via. formularen senest den 23. januar 2022. 

Vent ikke med at sende din ansøgning, vi afholder samtaler løbende.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Centrum Pæle A/S er en del af Aarsleffkoncernen og har specialiseret sig i produktion og levering af pælefundamentssystemer. Vi er 70 medarbejdere på fabrikken i Vejle, og med 5 fabrikker i Nordeuropa er vi markedsledende indenfor fremstilling af piloteringspæle, energipæle, mastfundamentspæle, pælekoblinger samt produkter relateret til dette nicheområde.

Søg stillingen her!​

 
 
 
 
 
 
Upload dit CV *
 
Upload din ansøgning *
 
Andre dokumenter
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark​

75 83 01 11

info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker:

Tyskland

England

Polen

Sverige