​Karriere & jobs

Produktionsmedarbejdere til Centrum Pæle A/S, Hedensted

Centrum Pæle søger dygtige og fleksible medarbejdere til spændende jobs i en moderne og ambitiøs virksomhed med stort fokus på bl.a. sikkerhed, trivsel, automatisering, bæredygtighed og innovation.

Hverdagen hos os

Centrum Pæle har mange spændende og ansvarsfulde jobfunktioner, som du vil kunne blive en del af. I vores nye produktion i Hedensted, hvor du vil få din arbejdsgang, er der flere manuelle processer, der løbende vil blive automatiseret iht. vores investeringsplan. En automatiseringsproces som du - sammen med den daglige produktion - vil blive involveret i og være en del af.

PC-færdigheder på brugerniveau og kørekort er et krav. Har du erfaring med kran og kørsel med større køretøjer, er det en fordel.

Du vil blive ansat på daghold. 

Hvad kan du ellers forvente hos Centrum Pæle:

Vi tilbyder kantineordning med sund og varieret kost, massageordning, sundhedsforsikring samt en attraktiv lønpakke. Sidst men ikke mindst – får du nogle fantastiske kolleger.

Vi har altid 3 medarbejdere på uddannelse som proces­operatør. 

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte produktionsleder Lisbeth Dons på 7642 0919 for yderligere oplysninger. Du kan også læse mere om Centrum Pæle A/S på www.centrumpaele.dk

Og ellers

Skynd dig at sende din ansøgning til charlotte@centrumpaele.dk Att.: Charlotte Bunke senest den 30. juni 2022 og fortæl lidt om dig selv, hvad du kan, og hvorfor du ser dig selv som vores nye kollega.

Vi afholder samtaler løbende.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Centrum Pæle A/S er en del af Aarsleffkoncernen og har specialiseret sig i produktion og levering af pælefundamentssystemer. Vi er ca. 70 medarbejdere med hovedparten på fabrikken i Vejle, og med 5 fabrikker i Nordeuropa er vi markedsledende indenfor fremstilling af piloteringspæle, energipæle, mastfundamentspæle, pælekoblinger samt produkter relateret til dette nicheområde.​

Søg stillingen her!​

 
 
 
 
 
 
Upload dit CV *
 
Upload din ansøgning *
 
Andre dokumenter
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark​

75 83 01 11

info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker:

Tyskland

England

Polen

Sverige