Vi søger en salgsingeniør/-tekniker til markedsmodning og salg af bæredygtige produkter

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en ambitiøs og innovativ virksomhed, der er blandt de førende i branchen?


​Centrum Pæle A/S er en del af Aarsleffkoncernen og har specialiseret sig i produktion og levering af pælefundamentsystemer. Vi er 70 medarbejdere på fabrikken i Vejle, og med 5 fabrikker i Nordeuropa er vi markedsledende indenfor fremstilling af piloteringspæle, energipæle, mastfundamentspæle, pælekoblinger samt produkter relateret til dette nicheområde. 


Vi forudser gode muligheder for fortsat ekspansion, og vi mangler hjælp til at udvikle og markedsføre vores energipæle og andre nye produkter samt deltagelse i planlægning af produktion og intern logistik.


Din hverdag er afvekslende 

Du bliver kundens faste kontaktperson hos Centrum Pæle og skal sikre, at vores kunder får en god oplevelse hver gang.


Jobbet består bl.a. af følgende: 

  • Identificering af og besøg hos nye kunder samt løbende kontakt med de eksisterende. 
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk salgsmateriale. 
  • Udarbejdelse af specifikationer til kundens godkendelse i forbindelse med køb. 
  • Projektledelse herunder planlægning, disponering af materialer og koordinering imellem kunden og produktion. 
  • Produktionsplanlægning som afløser ved ferie/fravær i afdelingen. 


Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester eller anden relevant teknisk uddannelse, eller alternativt at du har du stor teknisk flair. Du skal selvfølgelig have stor interesse for bæredygtige energiløsninger, ligesom erfaring med salg og markedsføring af tekniske produkter også vil være en fordel.


Du skal have kendskab til Office pakkens gængse programmer samt gerne AutoCAD eller lign., og da en del af vores kunder er udenlandske, skal du kunne begå dig på både engelsk og tysk.


Hvad kan vi tilbyde? 

Vi tilbyder dig et spændende job i en ambitiøs og innovativ virksomhed med engagerede og dygtige medarbejdere, der alle bidrager aktivt til virksomhedens udvikling, og hvor der er stort fokus på bl.a. bæredygtighed, arbejdsmiljø, kvalitet og produktivitet. Vores organisation baserer på gensidig hjælpsomhed, fleksibilitet samt personlige og faglige kompetencer, som vi håber, du vil passe godt ind i. 


Løn og øvrige ansættelsesforhold aftales efter kvalifikationer. 


Lyder det som noget for dig? 

Du er velkommen til at kontakte salgsdirektør Jacob Thorhauge på 7642 0934 for yderligere oplysninger. Du kan også læse mere om Centrum Pæle A/S på www.centrumpaele.dk 

Send venligst din ansøgning til charlotte@centrumpaele.dk eller til Centrum Pæle A/S, Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, att.: Charlotte Bunke. Vent ikke med at sende din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende.


Vi behandler ansøgninger løbende

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark​

75 83 01 11

info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker:

Tyskland

England

Polen

Sverige