Behandling af personoplysninger – I forbindelse med indtastning af egne oplysninger på hjemmesiden

I forbindelse med dit samarbejde med Centrum Pæle A/S har du indtastet en række personoplysninger, herunder dit:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med din ansøgning af vores stilling, da de er nødvendige for, at vi kan opfylde vores del af aftalen. Efterfølgende beholder vi dem i 6 måneder, inden de oplysninger, der ikke figurerer i kontrakten, slettes. 

Behandling af personoplysninger – samtykke 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du ved at kontakte os på info@centrumpaele.dk og oplyse, at du vil trække dit samtykke tilbage. 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, sørger vi altid for at overholde persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger anvendes kun til det formål, de er indsamlet til og slettes når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant. 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

  • Centrum Pæle A/S
  • CVR-nr.: 27242561
  • Tlf.: 75 83 01 11
  • E-mail: info@centrumpaele.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du kan få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændringer eller dataportabilitet, er du også velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mail. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller skal vi begrænse behandlingen af dem kan du sende en anmodning herom til ovennævnte e-mail. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mail og de oplysninger, der figurerer i kontrakten) vil blive slettet seks måneder efter endt samarbejde. 

Hvis du vil trække dit samtykke til behandling af din e-mail tilbage, kan det til enhver tid ske ved at trykke på "afmeld" i en af vores nyhedsmails. 

Vil du klage over Centrum Pæle A/S behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet: 

Borgergade 28,5. 

1300 København

Telefon 33 19 32 00 

Mail: dt@datatilsynet.dk.​

Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96, 7100 Vejle, Danmark​

75 83 01 11

info@centrumpaele.dk

Andre Centrum Fabrikker:

Tyskland

England

Polen

Sverige